SEGRE

Superherois visiten als infants del Sant Joan de Déu Terres de Lleida

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui dimarts, els superherois de l'empresa Accés Vertical han realitzat un descens des de la planta més elevada de l'edifici fins a arribar a la planta 0 de l'Hospital Sant Joan de Déu de Lleida, on es trobaven els infants i adolescents atesos a l'hospital.

Els quatre superherois, treballadors de l'empresa Accés Vertical, han volgut fer una sorpresa i compartir una estona amb tots els infants i adolescents que s'ho troben a l'hospital i compartir una mica d'alegria.

La Dra. Vanessa Pera, cap de l'àrea infantil i juvenil de l'hospital Sant Joan de Déu, ha destacat l'agraïment i importància per als pacients, com aquestes "iniciatives com les d'Accés Vertical, donen l'oportunitat de lluitar contra l'estigmatització d'aquest perfil de nens, i és una activitat en la qual s'hi han pogut beneficiar, tants infants com adolescents, atesos en el nostre servei".

"Amb la pandèmia en l'àmbit infantil i juvenil ha augmentat molt la incidència en trastorns patològics, sobretot trastorns afectius i trastorns de conducta alimentària", afegia la Dra. Pera durant la seua intervenció.

El gerent de l'empresa Accés Vertical, protagonista d'aquesta activitat dels superherois, Ferran Parra, ha afegit que "aquest any han desembarcat a Lleida, la ciutat els ha acollit molt bé i al ser una empresa d'accés vertical, per nosaltres és una activitat molt senzilla d'executar i veure la cara dels nens quan veuen superherois és el millor resultat que podem esperar".

Des de Sant Joan de Déu Terres de Lleida s'hi ha agraït l'activitat per als més petits atesos a l'hospital, ja que l'actuació ha aportat un somriure i alegria als pacients, malgrat la situació actual.

Els treballadors de l'empresa Accés Vertical en l'entrada de l'hospital Sant Joan de Déu de Lleida

Superherois visiten als infants del Sant Joan de Déu Terres de Lleida

Els Superherois realitzant els descens en ràpel

Superherois visiten als infants del Sant Joan de Déu Terres de Lleida

tracking