SEGRE

Un altre integrant de 'El Hormiguero', positiu en covid

La col·laboradora de 'El Hormiguero' confirma el seu contagi dies després de conèixer-se el positiu de Sergio Ramos

Pilar Rubio, a l’‘OT’ del 2011.

Pilar Rubio, a l’‘OT’ del 2011.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pilar Rubio ha donat positiu en covid tan sols uns dies després que el seu marit, Sergio Ramos, comuniqués que s’havia encomanat. En un primer moment, ni Rubio ni els seus fills no havien donat positiu, però aquest escenari ara ha canviat. Ella mateixa ho ha revelat a través de les xarxes socials:

"Vull compartir amb vosaltres que vaig donar positiu en covid-19 en una prova que em van fer divendres. Ara per ara, afortunadament, ho estic passant asimptomàtica i guardant quarantena a casa. Estic desitjant incorporar-me a la feina. Molts ànims a tots els que esteu passant o heu passat per això", ha explicat en una de les seues stories d’Instagram.

El Reial Madrid va informar el passat 13 d’abril que el seu capità, Sergio Ramos, havia donat positiu per covid i havia de guardar quarantena a la seua casa de La Moraleja, on resideix amb la seua dona i als seus quatre fills: Sergio Jr, Marco, Alejandro i Máximo Adriano. El positiu de Rubio arriba només una setmana després que el del seu marit i encara que explica que ja havia pres precaucions, no han estat suficients per evitar el contagi.

"Sergio està tancat en una habitació. Jo em poso tres màscares i guants, i de vegades també em poso una pantalla. És que no vull agafar-lo, tinc moltes coses per fer", assegurava la setmana passada a El Hormiguero, ja teletreballant perquè el positiu del seu marit l’obligava a guardar quarantena. No és el primer cas de covid a El Hormiguero , ja que fa uns mesos Pablo motos va tenir que absentar-se per primera vegada del programa, deixant Nuria Roca com a presentadora.

tracking