SEGRE

Així serà la gala dels Oscar 2021

Màscares, aforament limitat i diferents seus en una cerimònia que es farà el 25 d'abril

Preparatius ahir a la nit per a la cerimònia dels Oscars.

Preparatius ahir a la nit per a la cerimònia dels Oscars.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La revista Variety ha donat alguns detalls sobre com serà la gala dels Oscar, que aquest any se celebra el 25 d’abril, dos mesos més tard del que és habitual. Se sap, per exemple, que l’organització no obligarà els nominats i els seus acompanyants a portar mascareta davant de les càmeres, però sí demanaran que se la posin quan no els enfoquin.

L’Acadèmia de Hollywood ha limitat l’aforament a unes 170 persones, als que es requeriran proves PCR en els dies previs. També hi haurà controls de temperatura i s’organitzaran rotacions dels convidats al llarg de la vetllada per garantir el distanciament. La gala no es farà al Dolby Theatre sinó  a Union Station, l’estació de trens de Los Angeles. També s’estan preparant dos subseus a Londres i París per als que no puguin viatjar als Estats Units.

La presentació, aquest any, serà coral i inclou noms com Brad Pitt, Zendaya, Joaquin Phoenix, Harrison Ford, Laura Dern, Marlee Matlin, Reese Witherspoon, Renée Zellweger, Halle Berry, Bong Joon Ho i Don Cheadle. Encara falten un parell de presentadors per anunciar-se.

Una altra de les novetats afecta la factura artística de la retransmissió televisiva, que es realitzarà en un format panoràmic, amb enquadraments més típics d’una pel·lícula que de la televisió. La durada de l’esdeveniment serà de 3 hores, amb una catifa roja prèvia de dimensions més reduïdes i un programa posterior.

tracking