SEGRE

L'entrevista en directe de Rocío Carrasco arrasa

El programa va aconseguir un 32,5% de share i va congregar 3.041.000 espectadors

La filla de Rocío Jurado està explicant la seua vida a Telecinco.

La filla de Rocío Jurado està explicant la seua vida a Telecinco.MEDIASET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimecres Rocío Carrasco es va personar al plató de Telecinco per explicar en primera persona tot el que va patir durant la seua relació amb Antonio David Flores i com van ser els anys posteriors al seu divorci. A més, va relatar l'horrible nit en la qual la seua filla, Rocío Flores, la va pegar i, després d’això, va anar a denunciar-la per maltractaments.

Mediaset ha sabut esprémer al màxim el testimoni de la madrilenya aconseguint marcar un exitós 32,5% de share, amb una mitjana de 3.041.000 espectadors i 7.683.000 persones que van veure almenys un minut d’aquesta emissió. A més, l'entrevista es va apuntar el minut d’or del dia, quan a les 23.25 hores hi havia 4.970.000 persones veient-ho alhora.

Després de diverses setmanes escoltant el testimoni de Rocío Carrasco en format de documental , la protagonista anomenava en directe la setmana passada abans de l’emissió del capítol 7 i demanava a la productora del programa, La Fábrica de la Tele, que es parés l’emissió per poder asseure’s en directe al plató i així aclarir tots els dubtes i respondre a totes les preguntes que han sorgit després de l’inici del documental.

 
tracking