SEGRE

MUNICIPIS LLEURE

Allau de sol·licituds per a les activitats infantils d'estiu

La Paeria de Lleida rep gairebé el doble de sol·licituds que les places disponibles

Participants en les activitats d’estiu de l’any passat.

Participants en les activitats d’estiu de l’any passat.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria ha rebut una allau de sol·licituds per a les activitats infantils que organitza a l’estiu. Segons la informació facilitada pel mateix ajuntament, per a les 280 places d’Estiu de Petits per a nens d’un i dos anys ha registrat 405 peticions, i per a les 1.264 d’Estiu de Joc (de tres a onze anys) té 2.483 inscripcions.

Així mateix, per a les quaranta d’Estiu de Joc 2 (de dotze a catorze) n’hi ha cinquanta-dos. En total, són 2.940 sol·licituds per a 1.580 places ofertes, la qual cosa representa quasi dos nens per cada una.

Sobre una altra de les activitats, Esportmania, no van facilitar dades. La famílies podran consultar el número del sorteig el dia 4 de maig a partir de les 12.00 hores i si han tingut sort podran matricular ja els nens l’endemà i fins al dia 10.

Tot el procés es fa online (al web https://tramits.paeria.cat/ciutadania/departamental/educacio). La publicació de vacants, en cas que n’hi hagi alguna, es podrà consultar a partir del 24 de maig i la matrícula s’obrirà el 26 fins que s’esgotin les places.

Val a destacar que Estiu dels Petits està previst en dos torns al juliol i agost a les escoles bressol de Parc de Gardeny, Cappont i el Secà. Estiu de Joc té programats quatre torns a les escoles Joc de la Bola, Camps Elisis, Països Catalans, El Vilot de Sucs i Josep Manyé de Raimat. I Estiu de Joc 2 serà al juliol als col·legis Països Catalans i Camps Elisis

tracking