SEGRE

Detingut per mossegar al penis un altre home que li va retreure una floreta a la seua nòvia

Una comissaria de la Policia Nacional.

Una comissaria de la Policia Nacional.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a Elx (Alacant) un home de 28 anys per presumptament mossegar un altre de 24, al qual li va provocar ferides de gravetat al penis, després que aquest últim li retragués que hagués dit floretes. La víctima va requerir assistència sanitària.

L’arrest es va produir després que el ferit interposés una denúncia a Comissaria en la qual va exposar que l’autor dels fets, que es tractava d’un conegut seu i que estava en aparent estat d’embriaguesa, li mossegués al penis en ple carrer després d’una discussió, segons han informat Europa Press fonts policials.

Els fets es van produir el passat 14 d’abril, quan una parella es trobava passejant pel barri il·licità de 'La Puñalá' i un conegut, que presentava un estat evident d’embriaguesa, va començar a dir  floretes a la dona. Va ser llavors quan, després de recriminar-li la víctima la seua actitud, el conegut li va clavar una mossegada al penis pel qual va requerir fins tres punts de sutura, segons han confirmat les mateixes fonts.

Malgrat que el presumpte autor va fugir del lloc dels fets, la Policia va aconseguir arrestar-lo el passat 21 d’abril. L’home ja ha passat a disposició judicial i se li imputa un delicte de lesions.

tracking