SEGRE

'Perilla' l'emissió dels últims episodis del documental de Rocío Carrasco

Rocío, a la macroentrevista de Tele 5.

Rocío, a la macroentrevista de Tele 5.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sèrie documental Rocío, contar la verdad para seguir viva, en la que Rocío Carrasco narra els episodis més foscos de la seua vida amb Antonio David Flores, continuarà la seua emissió aquest dimecres amb el vuitè episodi, 'Miedo', en què explicarà l’agressió que va patir per part de la seua filla, Rocío Flores. L’avanç del nou episodi, es va estrenar a Sábado Deluxe i Jorge Javier Vázquez ja va apuntar que calia fer “molta atenció al moment en què es puja la música en aquest tràiler perquè els nostres companys del documental s’han vist en la necessitat de silenciar els dolorosos moments que va viure Rocío Carrasco en mans de la seua filla”.

Però l’emissió dels següents episodis podria perillar, segons les paraules del paparazzi Diego Arrabal en el programa Viva la vida, emès aquest diumenge i presentat per Emma Vidal.

“Perillen més que mai aquests capítols” avançava el periodista. “Rocío Flores està tremendament malament, però quan dic tremendament malament és molt, molt, molt malament” afegia. “Jo crec que això no és un joc, jo crec, evidentment, que ella ha viscut això, ho està explicant en primera persona, cal respectar-la."

Arrabal va assenyalar que els pròxims episodis s’estan reeditant “perquè són molt durs” i explica com en l’avanç que ja es pot veure la veu de Rocío es fon amb la música “perquè no s’escolti, perquè són coses tremendes”. Així, va explicar que algunes de les coses que relata Rocío Carrasco “legalment poden portar conseqüències, i no gaire bones”.

En aquest mateix programa, es va revelar que Antonio David Flores va intentar vendre al Deluxe l'agressió de Rocío Flores a la seua mare l’any 2012, quan la seua filla encara era menor, previ pagament de 60.000 euros. L'entrevista no va arribar a tancar-se perquè la direcció del programa va prendre la decisió de no tocar un tema en el qual hi havia involucrada una menor.

tracking