SEGRE

Així tornen 'Los hombres de Paco': el tràiler oficial

Noves entregues de 'Els homes de Paco'

Tornen 'Els homes de Paco'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sèrie d’Antena 3, que es va emetre entre 2005 i 2010, va presentar el tràiler oficial de la seua nova temporada, que podrà veure’s molt aviat en prime time, segons informa la mateixa cadena en la seua pàgina web. Los hombres de Paco va arribar a gravar 117 capítols i un total de nou temporades,

Ara tornen mantenint l’essència de la sèrie i un elenc de protagonistes, que tornen interpretats pels mítics actors que ja es van posar a la seua pell.

Paco Tous, Pepón Nieto, Carlos Santos, Neus Sanz, Empara Larrañaga, Amaia Sagasti i Juan Grandinetti protagonitzen aquesta nova entrega, que també comptarà amb la participació d’Adriana Ozores, Hugo Silva, Michelle Jenner, Juan Diego, Mario Casas i Fede Celada, que tornaran a encarnar els seus recordats personatges.

El primer cas de la temporada portarà Paco i Mariano a haver de submergir-se en el món del tràfic il·legal d’armes radioactives, però sense que això suposi sacrificar l’humor característic de la sèrie.

"La tornada de Los hombres de Paco no defraudarà als vells seguidors de la sèrie", asseguren des d’Antena 3 però també aconseguirà enganxar nous espectadors".

tracking