SEGRE

Rocío Carrasco elimina part del seu documental per protegir la seua filla Rocío Flores

La protagonista de la sèrie ha demanat que se suprimeixi part de l’episodi vuit, titulat 'Miedo'

Rocío, a la macroentrevista de Tele 5.

Rocío, a la macroentrevista de Tele 5.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A poques hores de l’emissió del nou episodi de la sèrie documental Rocío, contar la verdad para seguir viva, Rocío Carraco ha demanat a Telecinco eliminar detalls del seu relat sobre el que va passar amb la seua filla Rocío Flores. Així ho ha revelat César Toral, un dels editors de la sèrie. "És un episodi molt complicat, molt dur. És l’episodi definitiu per acabar d’entendre per què la relació entre Rocío Carrasco i Rocío Flores es troba on es troba ara", ha començat dient en una connexió amb Sálvame. 

"En el relat que està fent Rocío Carrasco hem sentit coses molt fortes, coses molt dures, però mai com les que sentirem aquest dimecres. Tant és així que no tot el que ens ha explicat Rocío Carrasco sortirà en antena. Hem eliminat 11 minuts i 38 segons d’aquest relat esgarrifós, dels detalls més durs, més difícils d’aquesta història," ha explicat Toral.

La modificació d’aquest episodi, el número vuit, titulat 'Miedo', s’ha dut a terme "per exprés desig de Rocío Carrasco", ha puntualitzat l’editor del programa, i compta amb el vistiplau dels responsables de la sèrie. "Estan absolutament d’acord amb aquesta decisió", ha puntualitzat. "La història no es desvirtua per eliminar aquests minuts i s’entén perfectament per què ara mare i filla estan com estan", ha finalitzat Toral.

tracking