SEGRE

'Lo de Évole' avança la seua entrevista a un militar neonazi penedit: 'Veig com un discurs marginal ara és normal'

El programa de la Sexta mostra un avanç de la seua pròxima entrega

El periodista Jordi Évole comença un nou projecte amb el seu segell.

El periodista Jordi Évole comença un nou projecte amb el seu segell.ATRESMEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lo de Évole ha compartit l’avanç de la seua pròxima entrega, que tindrà com a protagonista a un militar neonazi penedit. Un home que en el passat va arribar a tatuar-se a l’esquena a Rudolf Hess i no a Adolf Hitler, ja que considerava que "no era digne" per portar al Fürher al seu cos, i que ara ha decidit explicar la seua història com fora de les doctrines nazis perquè "o em torno a posar la pistola a la boca, i aquesta vegada sí que premo el gallet, o intento rescatar gent del radicalisme".

"Veig amb moltíssima claredat com un discurs que era clarament marginal ara és fins i tot normal", comenta a Jordi Évole durant l’entrevista, que podrà veure’s diumenge (21:25 hores) en laSexta. "El discurs que abans era marginal, ara ho sento fins en la parada de l’autobús".

El jove arriba a assegurar que veient la pel·lícula de La llista de Schindler reia: "Qualsevol escena que faria empal·lidir qualsevol persona normal, a mi em provocava rialles. El meu pare em mirava amb cara de quin cony he criat aquí".

Entre altres coses, també revela que en el passat ell i altres neonazis van voler "fer una Alba Daurada a Espanya". Un pla que, com altres de relacionats amb la seua ideologia, "feia d'amagat de l’Exèrcit", explica, assegurant que vol obrir els ulls a altres persones.

tracking