SEGRE

Rocío Carrasco, assetjada amb pancartes de 'Stop Feminazis'

Ha acudit als jutjats després de l’última demanda d'Antonio David Flores

Rocío Carrasco surt del judici per la demanda civil interposada per Antonio David Flores per impagament de la pensió dels seus fills.

Rocío Carrasco surt del judici per la demanda civil interposada per Antonio David Flores per impagament de la pensió dels seus fills.Europa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nou assalt en la interminable guerra judicial que enfronta Rocío Carrasco i Antonio David Flores des de fa anys. Si la setmana passada vèiem als jutjats d’Alcobendas el malagueny després de la seua demanda a la seua exdona per l’impagament de la pensió de manutenció del seu fill David des de 2018 aquest divendres ha estat la gran protagonista de l’actualitat en els últims temps la que ha acudit als tribunals a declarar en qualitat de demandada.

Molt tranquil·la, i agafada del braç del seu advocat Javier Vasallo, Rocío Carrasco ha reaparegut públicament després del seu esquinçador testimoni sobre el maltractament a què li va sotmetre la seua filla Rocío Flores i el malson que va viure al costat de la jove que, manipulada presumptament pel seu pare, l’hauria insultat, vexat i faltat al respecte durant 3 anys, fins que el juliol de 2012 li va donar una brutal pallissa que va acabar amb la seua relació per sempre.

A la seua arribada al judici, Carrasco ha estat assetjada amb pancartes de 'Stop Feminazis’. La ministra d’Igualtat, Irene Montero, li ha mostrat de nou el seu suport: "A Rocío Carrasco i a totes les dones que reben la violència i l’assetjament dels negacionistes, masclistes i d’extrema dreta, NO ESTEU SOLES".

La titular d’Igualtat també ha assenyalat a les seues xarxes socials que les institucions tenen l’obligació de protegir les víctimes de violència de gènere i ha assegurat que no descansarà fins que es garanteixin tots els seus drets.

tracking