SEGRE

Detinguda una dona de 22 anys per ocupar l'habitatge de la seua veïna en pensar que havia mort

Un cotxe de la Policia Nacional.

Detinguda una parella a Palència per llançar el seu fill nounat al riuEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant una dona de 22 anys per ocupar l’habitatge de la seua veïna en pensar que aquesta havia mort. La jove va explicar als agents que havia marxat de casa a causa que la relació i convivència amb la seua mare s’havia tornat "insuportable" i que va pagar a un home 500 euros perquè li obrís la porta, segons ha informat un comunicat.

Els fets van tenir lloc quan la víctima va explicar als agents que va haver d’anar-se’n temporalment de casa seua per rebre tractament mèdic per una greu malaltia i en tornar al seu domicili no podia entrar perquè estava ocupat per l’acusada. Per això, després que l’anciana denunciés l’ocorregut, els efectius de la Comissaria Nord van descobrir que l’habitatge es trobava ocupat per una de les seues veïnes, que va justificar el fet a causa que abans vivia amb la seua mare en un altre immoble del mateix edifici i la relació amb ella s’havia tornat "insuportable".

Davant de tal situació i en pensar que l’anciana havia mort, va pagar 500 euros a un home perquè li obrís la porta del domicili per ocupar-lo de manera il·legal. Finalment, els agents van comprovar que l’habitatge pertanyia a la víctima, i després de prendre declaració a testimonis i persones implicades, la jove va accedir a desallotjar-la de manera voluntària i va ser aturada|detinguda per un suposat delicte de violació de domicili. La detinguda ha estat posada a disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia d’Alacant.

tracking