SEGRE

Rocío Flores, disposada a explicar la seua versió en un programa

Rocío Flores, desconsolada.

Rocío Flores, desconsolada.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rocío Flores estaria pensant a donar la seua pròpia versió de la història familiar en un programa de televisió, igual com està fent la seua mare, Rocío Carrasco. Segons informa la revista Pronto, la jove ja s’ha reunit amb els directius de la productora d’Ana Rosa per parlar sobre el tema. Rocío, que en aquests moments és col·laboradora d’El programa d’Ana Rosa, hauria escollit aquesta presentadora per explicar|comptar la seua història.

"Ella dona per perduda la seua mare, està molt enfadada amb la versió que està escoltant i fins i tot va dir que estava disposada a parlar gratis o a donar els diners que tragués per una possible entrevista", va revelar el periodista Gustavo González al Deluxe. Ella (Rocío) diu que la versió de la seua mare no és certa al 100%, que hi ha matisos que ella creu que són importants i que entendrien el que sent per la seua mare actualment", va explicar Gustavo.

A més, va aclarir que "el que ara ella vol és salvar la relació de la seua mare amb el seu germà, amb David, i continua pensant que no ha de demanar disculpes".

tracking