SEGRE

Catalunya aixeca el toc de queda i el tancament perimetral

La mitjanit de dissabte a diumenge, en finalitzar l’estat d’alarma, però mantidrà el límit de sis persones en les reunions

Control de la Urbana pel toc de queda.

Control de la Urbana pel toc de queda.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vicepresident de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès, ha anunciat aquest dimarts que  la mitjanit de dissabte al diumenge 9 de maig acabarà el toc de queda nocturn i les restriccions de mobilitat per entrar i sortir de Catalunya, en finalitzar l’estat d’alarma.

Després de la roda de premsa del Consell Executiu, Aragonès ha justificat la decisió per la consolidació de la tendència a la baixa de les dades epidemiològiques i el bon ritme del procés de vacunació.

"A partir del 9 de maig s’aixecarà el confinament nocturn, però el Govern no descarta aplicar alguna mesura si les dades empitjoren en un futur", ha assenyalat Aragonès, que ha assegurat que la Generalitat disposa de les eines jurídiques necessàries per gestionar la situació.

D'altra banda, Aragonès ha anunciat que malgrat la fi de l'estat d'alarma i del toc de queda es mantindrà la limitació a sis persones en les reunions socials, sempre i quan el TSJC ho avali. La resta de restriccions, com ara la reobertura de la restauració fins a les 23 hores, es mantenen per ara.

tracking