SEGRE

Rocío Flores s'enfonsa i marxa del plató de 'Supervivientes' per unes paraules d'Olga Moreno

¡

Rocío Flores, desconsolada.

Rocío Flores, desconsolada.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rocío Flores va reaparèixer a Telecinco, després del relat de Rocío Carrasco sobre la pallissa que li va donar, com a comentarista de Supervivientes en Tierra de Nadie, per comentar els últims esdeveniments del reality en què ella també va participar l’any passat.

L’emoció va embargar Rocío quan Olga Moreno, la dona de Antonio David Flores, explicava com estimava tant la seua filla, com a Rocío i David. Assegurava que no en podia escollir cap dels tres i que si hagués tingut un nen li hagués encantat que fos com el fill de Rociíto. En tornar del vídeo, la jove Flores va assegurar que si "soc la dona que soc ara és molt gràcies a Olga", va explicar fent referència a la bona relació que mantenen ambdues i al distanciament amb la seua mare. En aquells moments se li va trencar la veu i van canviar de tema per posar un altre vídeo.

Després de les imatges, Carlos Sobera, presentador del programa, va informar els espectadors de l’absència de la comentarista: "Rocío no està ara mateix amb nosaltres perquè s’ha ensorrat una mica pel tema de conversa que hem mantingut sobre Olga i els fills". I va afegir la seua opinió: "Normal d’altra banda per tot el que està passant".

Minuts després, Rocío Flores va tornar al seu seient demanant perdó i amb els ulls vidriosos.

'Rocío, contar la verdad para seguir viva'

D’altra banda, Rocío Carrasco continuarà oferint el seu testimoni sobre esdeveniments clau que han marcat la seua vida en els últims 20 anys en el novè episodi del seu docusèrie que Telecinco emet aquesta nit a partir de les 22:00 hores.

Aquest nou episodi serà emès en dos parts i porta per títol Todo se derrumbó dentro de mi. En ell Rocío abordarà fets esdevinguts entre el juliol de 2012 i el juny de 2014, sobretot relacionats amb l’evolució de la complicada relació amb la seua filla i el seu exmarit enmig de durs processos judicials.

tracking