SEGRE
Noves entregues de 'Els homes de Paco'

Tornen 'Els homes de Paco'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dècada després de l’emissió de l’últim capítol, tornen Los hombres de Paco. La sèrie d’Antena 3 estrenarà el seu primer capítol dilluns vinent, 10 de maig, en prime time.

El primer episodi podrà veure’s alhora a Antena 3 i Atresplayer Premium. Després, cada diumenge, la plataforma de pagament d’Atresmedia estrenarà un nou episodi. I, més endavant, la sèrie es podrà veure completa en Antena 3.

Neox i Atreseries preparen accions especials de programació amb motiu de l’estrena de la nova temporada. Atreseries emetrà en els matins del dissabte 8 i diumenge 9 de maig (a partir de les 12:00h) una selecció dels episodis més destacats de la primera etapa de Los hombres de Paco. I dimecres vinent, els espectadors podran disfrutar en el prime time de Neox d’una nit especial amb capítols emblemàtics de la sèrie.

Los hombres de Paco compta amb un elenc de protagonistes encapçalat pels mítics actors que ja es van posar a la pell els recordats personatges. Paco Tous, Pepón Nieto, Carlos Santos, Neus Sanz, Amparo Larrañaga, Amaia Sagasti i Juan Grandinetti protagonitzen aquesta nova entrega, que també comptarà amb la participació d’Adriana Ozores, Hugo Silva, Michelle Jenner, Juan Diego, Mario Casas i Fede Celada.

tracking