SEGRE

LLEIDA, DE FESTA

La música regna en una festa estival

Desenes de persones van aprofitar el bon temps i van omplir les propostes lúdiques de les Festes de Maig || El concert d'Oques Grasses, estrella de la jornada

La mallorquina Maika Makovski va posar el colofó a la jornada.

La mallorquina Maika Makovski va posar el colofó a la jornada.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La calor, la música i les ganes de festa van ser ahir els protagonistes indiscutibles de la segona jornada de les Festes de Maig, que va reunir desenes de persones al recinte dels Camps Elisis i a la plaça Sant Joan. Amb temperatures gairebé estiuenques (els termòmetres van marcar màximes de 29,9 graus), els lleidatans van gaudir d’un programa que va incloure propostes musicals per a tots els gustos.

Per als més petits, la companyia Sac Espectacles va oferir als Camps Elisis la primera funció del seu Conte del Marraco, que va finalitzar amb l’entrega de xumets a l’emblemàtic drac de la ciutat. Encara que la gran majoria d’activitats van omplir les places reservades com a mesura de seguretat davant de la Covid-19, la proposta estrella d’ahir va arribar a la tarda, de la mà d’Oques Grasses.

Les entrades per als dos concerts d’aquest grup de reggae-pop es van esgotar en tot just unes hores i, pel que sembla, ahir eren alguns els joves que oferien les reserves per un preu de vint euros. Com ja va publicar SEGRE, la Paeria va detectar que alguns lleidatans van fer provisió massiva d’entrades per a aquests espectacles gratuïts i va anunciar que es posaria en contacte amb aquestes persones perquè alliberessin les reserves que tenien duplicades.

El colofó de la jornada el va posar la cantant de Palma Maika Makovski, que va delectar el públic amb algunes de les cançons del seu nou treball MKMK, que sortirà a la llum aquest pròxim dia 28 de maig.

La festa continuarà avui amb un concert de sardanes i música per a cobla a càrrec del Sextet de Cobla, a les 12.00 h a la plaça Sant Joan. Paral·lelament, The Penguins prendrà l’escenari dels Camps Elisis i animarà petits i grans amb el seu concert de Reggae per Xics. A la nit, està programada l’actuació del duo Maria Arnal & Marcel Bagés (21 h), una de les dues propostes de pagament d’aquestes festes.

La mallorquina Maika Makovski va posar el colofó a la jornada.

La mallorquina Maika Makovski va posar el colofó a la jornada.MAGDALENA ALTISENT

tracking