SEGRE

Carles Francino torna a la ràdio després de superar el coronavirus

Carles Francino.

Carles Francino torna a la ràdio després de superar el coronavirus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director de La Ventana (Cadena SER), Carles Francino, ha tornat aquest dilluns al programa després d’un mes i mig d’absència a causa del coronavirus, que a més li va provocar un ictus. I ho ha fet amb un emotiu discurs en el qual ha recordat els moments més durs del seu ingrés a l’UCI de la Fundación Jiménez Díaz de Madrid. El periodista ha explicat que encara que en els seus 40 anys de carrera professional havia viscut molts moments especials, aquest era el més especial de tots, i que volia fer un esforç per transmetre'l.

Francino ha explicat com va començar tot, quan va haver de guardar quarantena perquè era contacte estret d’un positiu, però al cap de pocs dies va haver d’ingressar d’urgència amb molta febre i nivells baixos d’oxigen a la sang. Això li va provocar un ictus del qual "sembla que no m’ha quedat cap seqüela. Vaig perdre 6 o 7 quilos, massa muscular i vaig perdre la veu. Però bé, jo me n'he sortit", ha dit amb la veu entretallada. I és que un familiar molt pròxim al presentador va morir el 12 d’abril i un altre es recupera lentament després d’un mes a l’UCI. La seua dona i els seus fills també han passat el covid, però amb menor virulència.

Molt emocionat, el director i presentador de La Ventana ha agraït les mostres de suport rebudes durant la convalescència i ha recordat el gran paper que estan exercint els sanitaris en aquesta època de pandèmia: "qualsevol homenatge els queda curt" però també s’ha indignat en censurar de la conducta dels que van sortir al carrer a celebrar el final de l’estat d’alarma.

tracking