SEGRE

Demanen no criminalitzar els joves per les escenes d'aglomeracions

"Els joves no només són uns aliats, sinó que són uns autèntics herois", afirma Ramentol

Així estaven carrers i places de Barcelona després del toc de queda

VÍDEO | Així estaven carrers i places de Barcelona després del toc de quedaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general de Salut, Marc Ramentol, ha demanat aquest dilluns no "criminalitzar" els joves per les escenes d’aglomeracions i incompliment de les mesures sanitàries de diumenge passat després de la caiguda del toc de queda i ha subratllat que la majoria d’ells s’han comportat correctament.

Preguntat en roda de premsa per les imatges de diumenge passat en ciutats com Barcelona, Ramentol ha admès que "a ningú no li agraden", però ha demanat que no s’"estigmatitzi" al col·lectiu de persones joves, "que sens dubte és un dels que porta suportant el pes de les mesures de la pandèmia amb més cruesa i durant més temps".

"Els joves no només són uns aliats, els percebem com a tal perquè majoritàriament es comporten seguint les pautes vigents, sinó que són uns autèntics herois. Hem de tenir respecte en això i evitar caure en l’estigma", ha subratllat Ramentol, que ha lloat el comportament de la majoria. "Gràcies a la seua actitud, als canvis en el seu comportament habitual, han contribuït decididament a controlar la pandèmia", ha insistit.

tracking