SEGRE

GUIA

Més de 300 quilos d'escombraries recollits a Verdú

Fotografia de grup dels més de 60 inscrits a la jornada de neteja que es va dur a terme al municipi de Verdú sota l’agrupació Fòrum Verduní.

Fotografia de grup dels més de 60 inscrits a la jornada de neteja que es va dur a terme al municipi de Verdú sota l’agrupació Fòrum Verduní.ASSOCIACIÓ CULTURAL XERCAVINS DE VERDÚ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Associacions de Verdú, sota el nom Fòrum Verduní, van organitzar el cap de setmana passat una jornada de neteja pel municipi i per camins adjacents en la qual van recollir un total de 312 quilos de brossa. La iniciativa es va celebrar en el marc de les jornades europees del Let’s Clean Up Europe i va comptar amb més de 60 inscrits.

Entre les escombraries recollides, hi havia una gran quantitat d’ampolles de cervesa i altres begudes alcohòliques dels botellons, així com objectes de la carretera com cons de senyalització i plàstics. Un cop a la plaça Major de Verdú, els assistents van pesar i van separar per classes els rebutjos recollits, que es van dipositar a la deixalleria de Verdú.

Els assistents van acordar repetir la jornada de neteja més habitualment, ja que l’última es va fer fa més de deu anys, i van constatar aquesta necessitat. pels actes vandàlics i botellons, que van a l’alça.

tracking