SEGRE

Iker Casillas respon amb un contundent comunicat sobre la seua presumpta infidelitat a Sara Carbonero

Iker Casillas.

Iker Casillas.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dijous passat 'Sálvame' va obrir el programa presentant Nadia, una jove que, suposadament, hauria estat veient-se des de l’any 2019 amb Iker Casillas. El programa de Telecinco es va posar en contacte amb la jove, que no va desmentir la informació i es va mostrar impactada que hagués sortit a la llum. La búlgara, de 29 anys i dedicada al negoci automobilístic, no s’explicava com s’havien assabentat els mitjans: “Qui ha estat? Mare meua. És que això ho sap molt poca gent, qui ha pogut ser. Que això ho sap molt poca gent: dos o tres persones?”.

Aquest divendres, el programa continuava parlant de la notícia assegurant que havia aconseguit parlar amb la jove, però just en aquell moment el futbolista va publicar un comunicat anunciant que emprendria accions legals contra la cadena. 

"Davant de les últimes notícies publicades en aquestes últimes setmanes respecte a la meua persona, em veig obligat a emetre aquest comunicat amb la intenció d’aclarir diferents aspectes relacionats amb la meua vida personal i la de la meua família", començava el text.

El porter afirma que aquest tipus d’informacions estan generant "un |dany irreparable" en la seua família. Alguna cosa que, diu, dista del "respecte" que va demanar per a la seua dona i els seus fills quan van fer pública la notícia de la separació i que no s’està complint en absolut.

Per això, assegura que "totes les informacions falses que s’estan generant" sobre la seua persona, "hauran de ser demostrades en els propers mesos en els corresponents Tribunals de Justícia".

Per la seua part, Nadia ha denunciat que ha estat víctima d’un engany per part de Telecinco i ho ha fet a través d’un comunicat que ha publicat a les seues xarxes socials: “La trucada de veu que s’ha realitzat i emès ha estat absolutament manipulada i realitzada sota engany. Per tot això, sol·licito als diferents mitjans de comunicació que cessin en la publicació i emissió de tot aquest tipus de notícies que es refereixen a la meua persona i es respecti la meua intimitat, ja que totes aquestes publicacions i emissions, que estan, en la majoria, fora de context i frases respostes a altres preguntes, estan aconseguint provocar un dany irreparable en la meua imatge privada, pública i reputació".

tracking