SEGRE

Quin és el programa que ha ajuntat l'exfutbolista de Tàrrega Joan Capdevila amb Esperanza Aguirre i Chenoa (entre d'altres)?

Joan Capdevila en una imatge d'arxiu.

Quin és el programa que ha ajuntat l'exfutbolista de Tàrrega Joan Capdevila amb Esperanza Aguirre i Chenoa (entre d'altres)?Lleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exfutbolista de Tàrrega Joan Capdevila és un dels fitxatges estrella de Celebrity Bake Off és el talent xou que ha aconseguit reunir 12 concursants VIP disposats a coronar-se com els millors rebosters d’Espanya. Paula Vázquez i Brays Efe es posaran al capdavant del programa, en el qual veurem cares molt conegudes de la televisió com Chenoa o Pablo Rivero però també l’expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre, que debuta en un talent.

Falta per veure si Joan Capdevila, de 43 anys, es tan bon reboster com futbolista. S'ha de recordar que l'exjugador de l’Espanyol, Atlètic de Madrid, Deportivo i Villarreal va guanyar l’Eurocopa 2008 i el Mundial de 2010, a més d’una medalla de plata als Jocs Olímpics de Sídney.

Acompanyaran a Capdevila Pablo Rivero (Toni Alcantara a Cuéntame); les cantants Chenoa i Soraya Arnelas; el model i actor Andrés Velencoso; les actrius Yolanda Ramos (Paquita Salas) i Adriana Torrebejano (El secreto de Puente Viejo, Amar es para siempre); el músic James Rhodes; l’expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre; la youtuber Esty Quesada, més coneguda com 'Soy una pringada’; l’influencer Paula Gonu i l’exàrbitre de Primera Divisió Iturralde González.

El programa constarà de 10 entregues de 50 minuts en què els 12 concursants es disputaran cada setmana el premi al millor pastisser VIP del país. Sota l’atenta mirada un jurat expert, hauran de demostrar que són capaços d’assolir el nivell establert per Celebrity Bake off. Cada setmana, el pitjor serà eliminat.

El talent, que ja ha començat a gravar-se, s’emetrà a Amazon Prime Video.

tracking