SEGRE

Detingut per mossegar un agent dels Mossos i intentar agredir un treballador de Correus a Sabadell

L'agressor era un client que reclamava un paquet i que s'hauria posat nerviós

Seu de Correus de la Zona Hermètica de Sabadell.

Detingut per mossegar un agent dels Mossos i intentar agredir un treballador de Correus a SabadellACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Policia Municipal de Sabadell va detenir dimecres al matí un home que va mossegar un agent dels Mossos d'Esquadra a les dependències de la sucursal número 3 de Correus a Sabadell, situada a la Zona Hermètica de la ciutat.

Segons han relatat fonts dels treballadors, l'home s'hauria desplaçat fins les instal·lacions per reclamar un paquet que no li havia arribat a casa. En dir-li que no el podien ajudar perquè l'element no es trobava a les dependències es va alterar, va propinar diversos cops al taulell i va intentar agredir un treballador. Un mosso fora de servei que esperava a ser atès va intentar calmar-lo, i l'home el va mossegar. Finalment, agents de la Policia Municipal el van acabar detenint per les lesions a l'agent.

Els fets es van produir pels volts de les 9.15 h a les dependències de Correus del carrer Boccaccio. Segons expliquen fonts dels treballadors a l'ACN, un veí del nord de la ciutat es va desplaçar fins l'oficina per reclamar un paquet que no havia rebut. Després de conversar amb els treballadors, aquests li van explicar que no podien fer res per ajudar-lo perquè l'element no es trobava a les instal·lacions, situació que el va molestar.

L'home es va mostrar agressiu, donant cops en diferents elements que tenia propers i, segons relaten els treballadors, va intentar agredir la persona que l'estava atenent. Fins i tot, relaten, va intentar passar darrere del taulell. En aquell moment, un agent dels Mossos d'Esquadra fora de servei que esperava per ser atès a la mateixa oficina va decidir intervenir per intentar-lo calmar. Després d'uns minuts parlant amb ell i, posteriorment, intentar-lo reduir, l'home va acabar mossegant l'agent. Al cap de pocs minuts van arribar fins el lloc diverses dotacions de Mossos d'Esquadra i Policia Municipal, i els agents del cos local van detenir l'home, segons confirmen fonts del consistori. Fins el lloc també s'hi va desplaçar una ambulància per atendre l'agent, que va quedar ferit lleu per la mossegada.

tracking