SEGRE

Primeres imatges del retorn de 'Friends', que ja té data d'emissió

Els protagonistes de ‘Friends’.

Els protagonistes de ‘Friends’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els fans de Friends estan d’enhorabona perquè el retorn de la sèrie ja té data i falten només dues setmanes. Serà el dijous 27 de maig i s’emetrà per HBO Max.

Friends va ser una de les ficcions de televisió més populars de la dècada dels noranta. Va tenir 10 temporades i emetre el seu últim episodi al maig de 2004. No obstant això, va trobar una nova vida a les plataformes, on s'ha tornat a convertir en un dels programes més vistos a tot el món.

El compte oficial d'Instagram de Friends (@friends) va ser la que va compartir el primer teaser de la reunió de Friends, en la qual es veu als sis actors caminant d'esquena pels estudis on es filmava la sèrie original. El text diu: "The One Where We Get to See Our Favorites Back Together Again. The #FriendsReunion is coming on May 27 only on @hbomax" [ 'En el qual veurem als nostres favorits de nou junts. La #FriendsReunion arriba el 27 de maig només en HBO Max '].

Tots els actors, Jennifer Aniston (Rachel), Lisa Kudrow (Phoebe), Courtney Cox (Monica), Matthew Perry (Chandler), David Schwimmer (Ross) i Matt LeBlanc (Joey) participaran en el retrobament. A més, ells són els productors executius. 

Al cap d'unes hores, el mateix compte ha compartit un llistat de 18 convidats especials que participaran en el programa:  David Beckham, Lady Gaga, Kit Harington, Justin Bieber, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Reese Whiterspoon, James Corden i fins i tot la Premi Nobel de la Pau Malala Yousafzai.

A més, sabem que alguns dels personatges secundaris més estimats i odiats de Friends també estaran en el retrobament: la irritant i eterna xicota de Chandler visió sobre (Maggie Wheeler), l'enamorat Gunther (James Michael Tyler), propietari de Central Perk, sempre sospirant per Rachel; Richard (Tom Selleck), l'ex més memorable de Mónica, Jill (Reese Whitherspoon), la germana de Rachel, els pares de Ross i Monnica Geller (Elliott Gould i Christina Pickles), Rannall, el germà de Joey (Thomas Lennon) o Mr. Heckles (Larry Hankin), el veí, també seran presents al nou episodi de la sèrie.

La idea inicial de la producció era començar el rodatge a finals de març de 2020, però l'arribada de la pandèmia del coronavirus va fer que s'aturés tota la indústria televisiva i cinematogràfica. Els responsables de la reunió de Friends van reorganitzar el calendari del projecte i la data definitiva de l'rodatge va ser confirmada per David Schwimmer. L'actor, en una entrevista a l'emissora nord-americana SiriusXM, va actualitzar la situació de el projecte: "Sí, ha de passar. De fet, d'aquí a poc més d'un mes (es referia a primers d'abril), me'n vaig a Los Angeles", va assenyalar. "Trobarem una manera de rodar-ho amb més seguretat i hi haurà una part que caldrà filmar en exteriors pels protocols anti-COVID"

tracking