SEGRE

Detingut el 'tiktoker' amb més seguidors d'Espanya

El jove mallorquí de 19 anys acumula gairebé 26 milions de seguidors en aquesta xarxa social

L'influencer mallorquí.

Aturat|Detingut el 'tiktoker' amb més seguidors d'Espanya@naimdarrechi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove Naim Darrechi s’ha convertit per una vegada protagonista no per un dels seus vídeos a Tik Tok sinó per incomplir les mesures anti Covid. Aquest jove mallorquí és conegut per milions de persones que l’han convertit en un dels influencers més seguits a la xarxa social de moda.

Aquest cap de setmana passat ha protagonitzat un enfrontament amb la policia balear després de la dissolució d’una concentració de joves a la matinada de dissabte a diumenge per la qual ha estat finalment detingut. Uns 350 joves d’entre 18 i 22 anys es van congregar en la plaça de la Drassana aquest passat dissabte a la nit, on es van reunir per ballar i beure per la qual cosa els veïns van trucar a la policia. A més de desobeir les recomanacions per nombre de persones concentrades, tampoc no guardaven la distància de seguretat i la majoria no portaven màscara, per la qual cosa els agents policials van decidir intervenir tancant els accessos a la plaça.

Naim va acabar arrestat per desobediència i resistència l’autoritat, en prohibir-se-li l’accés al recinte, segons la versió policial, que afegeix que el jove va començar a gravar els agents amb difondre els vídeos entre els seus seguidors i denunciar els abusos policials. Quan la policia va voler treure-li el mòbil, Darrechi es va resistir i va haver de ser reduït i traslladat a comissaria. El jove va passar la nit als calabossos i diumenge va passar a disposició judicial. El jutge va determinar la seua posada en llibertat amb càrrecs.

tracking