SEGRE

Insulten a Twitter a la difunta filla de Luis Enrique perquè no estan d'acord amb la convocatoria del seleccionador

Luis Enrique Martínez, seleccionador espanyol.

Luis Enrique Martínez, seleccionador espanyol.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El seleccionador espanyol Luis Enrique va fer pública ahir la llista dels 24 elegits per disputar l’Eurocopa 2021 amb notables absències com la de Sergio Ramos. Va costar molt d'entendre l’absència de jugadors madridistes. "Si haguessin estat bé Carvajal i Ramos haurien vingut. No faig la llista en funció d’això", va declarar Luis Enrique en roda de premsa. També s'ha críticat durament l'absència de Iago Aspas, del Celta.

Malgrat les explicacions del tècnic, alguns mitjans i periodistes esportius van assenyalar l’absència de madridistes en la convocatòria i alguns van arribar a atribuir-ho al passat blaugrana del seleccionador, tot i que també havia militat al Real Madrid. 

Luis Enrique i la seua polèmica convocatòria van ser trending topic tot el dia a Twitter, amb piulades que anaven des de les opinions discrepants però raonades fins als insults més cruels. Alguns tuitaires, però, han traspassat una linea roja a l'interpel·lar al seleccionador amb al·lusions despectives a la seva filla Xana, que va morir d'un càncer a l’agost del 2019 als 9 anys d’edat.

Alguns dels comptes que han escrit aquests desagradables missatges, com @__KovaDios__ o @txpstxrbet ja han estat suspesos mentre que @AndreewRM i @DJMIGUELSANCHEZ tenen accés restringit als seus tuits. @PeakRM ha esborrat el missatge.

Tots els seus noms i d'altres, però, corren per les xarxes amb nombroses peticions de denúncia. "Twitter hauria de fer alguna cosa amb aquest tipus de comentaris", afirmen molts usuaris, que s'han mostrat clarament en contra d'actituts com aquestes 

Al compte @DreamTe69202340 (que no és l'oficial de la jugadora holandesa del Barça), es demana la suspensió d'alguns d'aquests comptes: 

tracking