SEGRE

Primer dia sense morts per covid des del juliol a Catalunya

Segons dades de Salut, el dijous 27 de maig no hi va haver cap mort a Catalunya per covid

Personal mèdic prepara una dosi de la vacuna Pfizer.

Personal mèdic prepara una dosi de la vacuna Pfizer.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat dijous 27 de maig no hi va haver cap defunció a Catalunya per culpa de la covid, segons les últimes dades que ha fet públiques el Departament de Salut. És la primera vegada que passa des del juliol de l'any passat: l’últim dia amb zero morts va ser el 5 de juliol, que a més va ser l’únic dia sense cap defunció des que va començar la pandèmia.

Les últimes 24 hores tampoc hi ha hagut cap ingrés a les UCI, que continuen tractant 256 pacients crítics. Sí que han augmentat, en general, les hospitalitzacions. Ara hi ha 757 ingressats a planta: 25 més que el dia anterior.

A la regió sanitària de Lleida hi ha 42 ingressats (7 a l'UCI) i 15 casos confirmats per PCR o Test d'Antígens, mentre que a la de l'Alt Pirineu i Aran hi ha 6 malalts ingressats i 5 nous casos confirmats per PCR o Test d'Antígens.

La vacunació avança de manera que dijous, a la regió sanitària de Lleida es van vacunar 307 persones, que van rebre la primera dosi i 3.897 que van rebre la segona, mentre que a l'Alt Pirineu i Aran es van inocular 293 vacunes en primera dosi i 692 en segona.

tracking