SEGRE

La piscina més espectacular del món: t'atreviries a banyar-t'hi?

La piscina més espectacular del món: t'atreviries a banyar-te?

La piscina més espectacular del món: t'atreviries a banyar-te?

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una de les piscines més espectaculars del món s'ha inaugurat a Londres. És una piscina flotant situada entre dos edificis i no apta per als que tinguin por de les altures.  La ‘Sky Pool’ està situada a 35 metres d'altura i té 15 metres de longitud.

La piscina ha estat dissenyada per l'empresa HAL Architects i se situa entre els edificis d'Embassy Gardens, on hi ha residències i oficines. 

L'estructura de la piscina és una sola peça d'acrílic i té una capacitat de fins a 148.000 litres d'aigua. Aquesta peça està encaixada entre els dos edificis i assegurada per un marc d'acer que hi ha a les cantonades de la piscina. No obstant, la piscina no està acoplada de manera rígida als edificis sinó que deixa un espai de seguretat gràcies al qual la piscina es manté estable si els edificis es mouen. 

La Sky Pool es va fabricar a Colorado (EUA), des d'on la van transportar a Texas per carretera i als Països Baixos en vaixell. En un altre vaixell va remuntar el riu Tàmesis fins a Londres. Finalment, la van traslladar en un camió enorme tallant carrers i semàfors per poder-la transportar. Una grua de 750 tones la va encaixar entre els edificis. 

tracking