SEGRE

Manuel Valls esclata contra un gag de Polònia a la televisió francesa

Manuel Valls.

Manuel Valls.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dijous passat, Polònia s'acomiadava el "seu" Manuel Valls amb un gag en què es ridiculitza la seua poca implicació amb el càrrec de regidor que ha ostentat fins ara a l'Ajuntament de Barcelona.

L'esquetx s'acaba amb un videoclip en què l'ex-primer ministre francès, amb la música de Moi... Lolita d'Alizée canta "vaig ser el nen mimat de nens i empresaris, no em vaig menjar un torrat però bé que he cobrat tots els honoraris". També assegura que farà el que li diguin, que podria fundar un partit (és igual si d'esquerres o de dretes) o ser caçagitanos. El colofó del gag arriba quan, des del mig de la plaça de Sant Jaume, Valls s'acomiada de l'Ajuntament mirant cap a la façana del Palau de la Generalitat.

Dimarts al vespre, el canal de notícies LCI va entrevistar Valls al programa Le 20H de Darius Rochebini. Després de mirar el vídeo sencer, que Valls va seguir amb cara de circumstàncies, el presentador li va preguntar sobre el gag. "Les caricatures del Polònia són molt bones", va dir, "però recordeu que aquest programa és d'una cadena pública, TV3, una màquina de propaganda única a Europa al servei de l'independentisme català". "Està ben fet, fa riure tothom, jo he rigut, però aquest programa és una màquina de guerra", segueix. 

Valls va acabar l'entrevista justificant que li tenen "mania" perquè al pactar amb Ada Colau va impedir un ajuntament barceloní amb majoria independentista. 

tracking