SEGRE

Aquest és el divertit monòleg d'un sanitari als vacunats que s'ha fet viral

Persones fent cua al pavelló Onze de Setembre, un dels centres de vacunació.

Persones fent cua al pavelló Onze de Setembre, un dels centres de vacunació.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els usuaris que es vacunin al l'estadi de l'Atlètic de Madrid, el Wanda Metropolitano, tenen un al·licient extra: el divertit monòleg que Jorge Prieto, un sanitari del servei d'emergències Summa 112 dedica als recent vacunats.

Alberto García, metge del Hospital Infantil Universitario Niño Jesús de Madrid ha convertit Jorge en viral al publicar al seu compte de Twitter un fragment d'un dels seus graciosos discursos. 

Jorge va començar a fer aquests monòlegs de manera improvisada, quan li van encarregar que respongués les preguntes més freqüents dels usuaris que s'acabaven de vacunar (què s'ha de fer si sorgeixen efectes secundaris, quan ens citaran per a la segona dosi...) i es va adonar que molta gent no se l'escoltava. "Tothom estava mirant el mòbil, però vaig explicar un acudit i la gent em va fer cas", explica. 

Jorge té respostes per a tots. Sobre un dels dubtes més habituals (què passa si estic de vacances quan em citin per a la segona punxada), respon: "El primer que ha de fer és disfrutar de Hawái, perquè ha de ser espectacular. El segon, recordar-se de la meva cara per portar-m'hi." 

"Els demano que deixin la sala lliure perquè aquí anem com el Cholo Simeone: ell partit a partit, nosaltres vacuna a vacuna", és un dels fragments més celebrats del discurs de Jorge, tot i que també es posa seriós quan afirma que "gràcies a aquesta punxadeta que gairebé no es nota tota la societat ha fet un pas més per acabar amb la pandèmia, que ja ens fa mal de cap i no per la vacuna" i els dona les gràcies per haver vingut: "Són uns valents. Han fet el correcte."

tracking