SEGRE

Preocupació per l'estat de salut de Miguel Bosé

Imatge d’arxiu del cantant Miguel Bosé.

Imatge d’arxiu del cantant Miguel Bosé.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aparició de Miguel Bosé a l’estrena de 'La Voz' Mèxic va causar commoció entre els usuaris de xarxes socials, que van assegurar que no se l'entenia, tenia la veu estava notablement deteriorada i feia estranys moviments sobre l’escenari.

A més, molts es van mostrar indignats en assegurar que l’intèrpret estava fent 'play back' en un programa de cançons en directe. Fins i tot alguns han comparat Bosé amb el difunt José José, el cantant mexicà que també va perdre la veu a causa d’un bacteri, i que va tenir problemes d’addiccions al llarg de la seua vida. "És faltar-li al respecte a tots... millor que no canti, entenem qui és i per què és allà, però si no té veu que no faci play back", deien alguns espectadors durant l’emissió del programa.

Per la seua part, TV Azteca, la cadena mexicana que transmet el format musical, ha compartit l’actuació completa amb aquest missatge: "Fascinant interpretació del nostre gran 'coach', Miguel Bosé", però això no ha apaivagat els missatges de preocupació pel seu estat: "Tristíssim escoltar-ho així. És una pena", respon un telespectador.

Fa uns mesos, mitjans mexicans van destacar que Bosé es trobava en un estat de salut complex i que la primesa no li permetia fins i tot posar-se dempeus, per la qual cosa es trobava reclòs a casa seua. Si bé la informació no es va confirmar i el cantant s’ha mostrat amb fortalesa a l’escenari, és ara la seua veu el que ha encès la preocupació de molts.

tracking