SEGRE

Una actriu de 'Joc de Trons' revela que és bisexual

Els actors de ‘Joc de trons’, a l’última participació en els premis Emmy.

Els actors de ‘Joc de trons’, a l’última participació en els premis Emmy.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El juny és el mes de l’orgull LGBT+, en el qual es reivindica el dret de les persones a triar la seua orientació sexual. Amb l’entrada del mes, una celebrity i famosa actriu de la sèrie 'Joc de Trons’ ha revelat en el seu compte d’Instagram que és bixexual.

És Sophie Turner, la conegudíssima Sansa Stark, que ha compartit una story revelant que és bixexual. "És el pu** mes de l’orgull, baby. El temps en què vivim no és hetero i jo tampoc no ho soc. Orgull gai!"

Sophie Turner ja va parlar de la seua bisexualitat en una entrevista concedida el 2019 a 'Rolling Stone': "Jo m’enamoro de les ànimes, no d’un gènere concret". I afegia: "He viscut prou per saber que estic enamorada de Joe" (el seu marit, el cantant Joe Jonas) "Ho sé perquè abans que ell he conegut molts homes i també moltes dones", responia, confirmant així la seua orientació sexual.

Sophie Turner, de 25 anys, està casada des de 2019 amb Joe Jonas. La parella té una filla, Willa, nascuda el juliol del 2020. Les declaracions de Sophie Turner han sacsejat les xarxes socials, on moltes persones agraïen el gest de Sophie Turner que visibilitza la bisexualitat.

tracking