SEGRE

Escolta la cançó que li han dedicat a Pau Donés els seus amics en l'aniversari de la seua mort

Pau Donés, durant un concert amb Jarabe de Palo el 2019.

Pau Donés, durant un concert amb Jarabe de Palo el 2019.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 26 de maig de 2020 es va publicar 'Tragas o escups’, l’últim treball de Jarabe de Palo en el qual Pau Donés havia passat treballant els seus últims mesos. Tan sols dos setmanes després, Pau va morir i no va poder dur a terme el projecte que tenia pensat per a una de les cançons del disc, titulada 'Valientes’: gravar un videoclip amb el seu amic Pau Gasol. La idea estava tota dibuixada i fins i tot ja havien tancat dates per al rodatge.

El lider de Jarabe de Palo va morir el 9 de juny de 2020 als 53 anys, després d’una recaida del càncer de còlon que li havien diagnosticat el 2015.

Ara, just el dia en què es compleix un any de la seva mort, els amics més propers del món de la música (la família Jarabesca) s’han unit per regravar entre tots 'Valientes', muntar un videoclip i publicar-lo com a homenatge.

'Valientes' és un homenatge a "totes aquestes persones que es veuen obligades a creuar fronteres il·legalment per trobar un món i una vida millor, deixant enrere el seu passat i sense importar-los arriscar la seua vida", expliquen els seus amics.

"És una peça musicalment excel·lent, feta des del cor, sense cap pretensió, amb la col·laboració de molts dels músics i amics que li han acompanyat al llarg de la seua carrera musical, el seu únic propòsit és que en una data tan important per a nosaltres, havíem de fer una cosa que transmetés part del sentiment que Pau ens ha deixat", explica la família Jarabesca en el comunicat amb què acompanyen el llançament del tema.

Es tracta d’una producció dirigida per Micky Forteza-Rey, productor de Jarabe de Palo en què apareixen els músics habituals de la banda amb altres grans noms de la música com Carlos Tarque, Lorenzo Cherubini “Jovanotti”, María Rodríguez “La Mari”, Rulo, Nerea B, Elsa Rovayo “La Shica” i Isma Romero, tots ells grans amics de Pau.

tracking