SEGRE

TRIBUNALS

Diego 'El Cigala' després de sortir en llibertat: "Segur que són els diners, les dones sempre volen diners"

El seu lletrat assevera que no existeix "indici algun" que sustenti la denúncia contra el seu client

Diego 'El Cigala'.

Diego 'El Cigala', detingut per un delicte de violència de gènereAyuntamiento de Soria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge de Violència sobre la Dona número 7 de Madrid ha acordat avui la posada en llibertat de Diego Ramón Jiménez Salazar, conegut com a Diego 'El Cigala', després de declarar per la presumpta comissió d’un delicte de maltractaments continuats, del qual no constaven denúncies prèvies, han informat fonts jurídiques.

Després de ser posat en llibertat, "El Cigala" va declarar a Europa Press que estava molt content i que s’anava a cantar a Màlaga. Quant al motiu de la seua detenció, va respondre: "Segur que són els diners, sempre volen diners les dones".

La llibertat s’acorda en no apreciar-se risc de fuga. L’adopció de mesures cautelars, d’haver-n’hi, s’estan tramitant al jutjat de Jerez, òrgan competent en trobar-se en aquesta localitat gaditana el domicili de la víctima i on es tramita la causa. El jutge de Madrid s’ha inhibit de l’actuat a aquest òrgan judicial.

L’advocat d''El Cigala' ha destacat a les portes d’aquesta seu judicial que el seu client ha estat posat en llibertat sense cap mesura cautelar, ni personal ni patrimonial. "Entenem que no existeix cap indici que sustenti aquesta denúncia", ha recalcat.

Segons el lletrat, l’artista es troba "molt bé" i "amb ganes de demostrar la veritat". "Està molt bé d’ànim perquè s’ha demostrat que no hi ha suport que fonamenti aquesta denúncia. No s’ha demostrat ni la seua autoria ni hi ha cap retret al meu client", ha subratllat. L’artista seguirà endavant amb els seus concerts.

El cantant va ser detingut ahir a la nit en un hotel de la capital acusat de suposats maltractaments continuats cap a la seua parella. Abans de ser posat a disposició judicial, se l’ha traslladat aquest matí a la Comissaria de Moratalaz per a la presa d’empremtes.

La detenció es va produir després de la denúncia interposada a la tarda a Jerez de la Frontera per la seua parella, en la qual parla de maltractaments continuats en el temps, almenys els dos últims anys, tant físics com verbals i psicològics, alguns de molt recents.

El cantaor de flamenc va ser traslladat després de la seua detenció a la comissaria de la Policia Nacional del districte Centro, situat al carrer Leganitos, on ha passat la nit.

tracking