SEGRE

Torna 'GH VIP 8': Llista de possibles concursants

Ja està obert el càsting per a la vuitena edició del reality

Gianmarco i Adara, de ‘GH VIP 7’.

Gianmarco i Adara, de ‘GH VIP 7’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mediaset ha confirmat la vuitena edició de GH VIP 8, la que serà la 29a edició de Big Brother a Espanya, després de les deu edicions protagonitzades per famosos -set de GH VIP, dos de GH: El Reencuetro i una de ‘GH DUO’ - i les 18 que s'han fet  amb anònims.

Ja comencen a sortir a la llum alguns dels noms dels famosos i famoses que podrien entrar a la casa de Guadalix de la Sierra la pròxima tardor: Julia Janeiro, Manuel Bedmar, Zayra Gutiérrez o Alejandra Rubio són els que més estan sonant aquests últims dies.

El que si se sap amb certesa és a qui no veurem a la casa: a Rocío Flores. La filla d’Antonio David, que fa dos anys va exercir de defensora del seu pare en plató, ha dit clarament que ella no concursarà.

Una de les candidates que sonen amb més força és Julia Janeiro. La filla de Jesulín, amb 18 anys, s’està convertint en influencer i s’especula que podria cobrar entre 30.000 i 40.000 euros per setmana per entrar a la casa.

Després de la negativa de Rocío Flores a participar, podria substituir-la la seva parella, Manuel Bedmar. Fins ara sempre ha estat a l’ombra de la seua famosa xicota, però això podria canviar davant de la renúncia d’ella.

Zayra Gutiérrez, la filla gran d’Arantxa de Benito i Guti viu a Londres però ja ha aparegut en programes de Mediaset com Sálvame y també es una altra possible candidata.

Alejandra Rubio, filla de Terelu i neta de Teresa Campos, exerceix de col·laboradora a 'Viva la vida' i va entrar a la casa com a convidada en la cinquena edició de 'GH VIP. La seua tia Carmen Borrego va participar a 'Sálvame Okupa'.

També s’especula amb la possibilitat de què algun membre de la família Mohedano entre a la casa. Amador Mohedano o Gloria Camila podrien ser els elegits.

Alfonso Merlos, Irene Rosales o Rafael Amargo són altres noms que estudia la productora del programa.

El VIP va ser l’últim format de 'Gran Hermano' que es va emetre a Espanya a finals de 2019. La fuga d’anunciants derivada de la crisi d’imatge causada pel judici del cas de violació a Carlota Prado durant 'GH Revolution' (2017) va provocar la cancel·lació de 'GH Duo', que havia de començar a principis de 2020. Després, el coronavirus va frenar qualsevol altre projecte.

tracking