SEGRE

Així selecciona 'Pasapalabra' els seus concursants

Pablo Díaz a ‘Pasapalabra’.

Pablo Díaz a ‘Pasapalabra’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de molt temps sense poder realitzar càstings presencials per la pandèmia, el programa ha tornat a posar en marxa aquest procés de selecció amb les mesures de seguretat pertinents, segons informa en la seua pàgina web.

Abans de sotmetre’s a una prova de càmera, les persones que volen aconseguir asseure's a la 'cadira blava' han d’enfrontar-se a dos 'roscos' per escrit. D’altra banda, han de respondre a una sèrie de preguntes: per què volen participar a 'Pasapalabra', com han preparat el càsting i què farien amb el pot.

Montse Ramos, responsable de reclutar els futurs concursants del programa, explica quines són les aptituds que busquen entre els aspirants: "El que busquem són els seus coneixements. Ho fem a través d’una sèrie de proves, que són 'roscos' escrits." Posteriorment, els aspirants també competeixen entre ells en un 'rosco' oral.

En la prova de càmara, es fixen com comunica l’aspirant i prefereixen que sigui "extravertit i tingui un cert carisma", aclareix Anabel Verín, subdirectora del programa.

Per entrenar-se per al càsting o simplement posar a prova les habilitats dels curiosos, Antena 3 té al seu web un 'rosco' virtual.

tracking