SEGRE

Sense rastre de la petita Anna i del seu pare després de la troballa del cadàver d'una menor a la zona

El vaixell de l'Institut Espanyol d'Oceanografia (IEO) Ángeles Alvariño aquest dijous durant el rastreig

El vaixell de l'Institut Espanyol d'Oceanografia (IEO) Ángeles Alvariño aquest dijous durant el rastreigEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vaixell oceanogràfic Ángeles Alvariño continua la recerca a la zona on dijous va ser trobat el cadàver d’una menor, que podria correspondre al de la nena Olivia, sense que ara per ara s’hagi trobat rastre ni de la seua germana petita, Anna, ni del seu pare, Tomás. Fonts de la Guàrdia Civil han expressat la consternació que la troballa del cos de la nena ha produït en la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Santa Cruz de Tenerife, que des de fa 40 dies busca "de forma incansable" les dos menors i el seu pare.

A més, les fonts indiquen que la coordinació amb el vaixell oceanogràfic ha estat determinant i decisiva per aclarir els fets.

Fonts de la investigació han indicat a Efe que en els diversos registres que es van realitzar a la casa de Tomás G. no es van trobar ni ansiolítics ni un altre tipus de fàrmacs i productes tòxics perjudicials per a la seua salut o la de les seues filles Anna i Olivia, amb les quals va desaparèixer el passat 27 d’abril.

Sí han confirmat que només es van trobar analgèsics que Tomás prendria perquè s’havia trencat unes costelles un parell de mesos abans que s’emportés a les seues filles Anna i Olivia.

tracking