SEGRE

FISCALIA INVESTIGACIÓ

La Fiscalia investigarà el rector que va culpar la mare d'Anna i Olivia de les seues morts

Efectius policials buscant a Tenerife el pare i les nenes.

Efectius policials buscant a Tenerife el pare i les nenes.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia Provincial de Las Palmas ha procedit d’ofici a incoar diligències d’investigació per tal de determinar si les manifestacions realitzades durant els passats dies per Fernando Báez Santana en diversos mitjans de comunicació i xarxes socials mereixen la qualificació d’infracció penal.

Així ho ha anunciat avui dilluns la mateixa Fiscalia arran que Báez Santana, conegut com el 'pare Báez', hagi difós per xarxes socials un missatge de justificació de l’assassinat d’Anna i Olivia en el que culpa d’aquest succés a la "infidelitat" de la mare de les nenes, Beatriz Zimmermann.

De fet, el Cabildo de Gran Canària també ha anunciat que està obtenint la documentació necessària per presentar una denúncia davant de la Fiscalia contra Fernando Báez perquè investigui i qualifiqui els fets referits a les seues manifestacions que justifiquen l’últim crim de 'violència vicaria'.

La Fiscalia Provincial de Las Palmas ha indicat que la indignació social generada per tals manifestacions i el comú rebuig que s’han fet creditores animen la present comunicació.

Tanmateix, afegeix que el respecte que exigeix "l’immens dolor causat i el sentiment de pudor davant del procés de dol que viu la mare d’Anna i Olivia exacerben les obligacions de discreció i reserva durant la tramitació de les diligències d’investigació incoades fins la seua completa resolució".

tracking