SEGRE

SOLIDARITAT FESTEJOS

Lleida s'alia contra el càncer infantil al Posa't la Gorra

La Seu Vella es va tornar a convertir ahir en símbol de la lluita contra aquesta malaltia amb el vuitè Posa't la Gorra || Amb animació musical del grup Versions per Xics sota un sol de justícia

El públic ahir a la plaça de la Sardana, amb les gorres dissenyades per Natura.

El públic ahir a la plaça de la Sardana, amb les gorres dissenyades per Natura.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Seu Vella va tornar a ser testimoni el cap de setmana passat de la solidaritat dels lleidatans amb els nens i adolescents amb càncer de la mà dels dos primers grans esdeveniments organitzats per la delegació territorial de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc) des de l’inici de la pandèmia: els concerts del Rock pels Xuklis, que va tenir lloc dissabte, i la vuitena edició del Posa’t la Gorra! de Lleida, que ahir va tornar a omplir de música la plaça de la Sardana del Turó. Des de l’entitat van lamentar que la campanya de venda de gorres, la més important d’Afanoc Lleida al suposar més de la meitat del seu finançament, s’ha vist molt afectada per les restriccions de la crisi sanitària.

I és que la venda d’aquest producte solidari (en aquesta ocasió estava dissenyat per la marca Natura) ha caigut a la meitat. Malgrat això, l’entitat va voler tornar a sortir al carrer per agrair el suport rebut i mostrar que “el càncer infantil no només no s’atura, sinó que la situació de moltes famílies amb menors amb càncer s’ha vist agreujada per la pandèmia i han necessitat més que mai els serveis que Afanoc els ofereix de franc”.

Sota un sol de justícia, el públic va assistir al matí a l’espectacle d’animació El Retrobament, de Versions per Xics. Van ser dos-centes persones les que es van inscriure a aquesta festa i que, a tall d’entrada, portaven posada la gorra.

La venda d’aquestes gorres solidàries d’Afanoc ha caigut a la meitat enguany a causa de la pandèmia

Els diners que es van recaptar amb aquests dos esdeveniments es destinaran a l’atenció de les famílies durant la seua estada a l’hospital i quan tornen al territori, així com a La Casa dels Xuklis i les colònies d’estiu per a nens amb càncer i els seus germans.

El públic ahir a la plaça de la Sardana, amb les gorres dissenyades per Natura.

El públic ahir a la plaça de la Sardana, amb les gorres dissenyades per Natura.GERARD HOYAS

tracking