SEGRE

La Vall Fosca, experiències en plena natura

Quan arriba el bon temps la vall reneix amb paisatges radiants i plens de vida.

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA VALL FOSCA, EXPERIÈNCIES EN PLENA NATURA

Quan l’estiu li truca a la porta, la Vall Fosca estrena pelatge. La nuesa hivernal dóna pas, amb els primers dies de bonança estable, al rebrot de la vida amb una indomable virulència. Després de llargs mesos d’obligació a menar una vida més o menys reclosa, els vuit-cents habitants escassos de la vall poden tornar a disfrutar d’un paisatge esclatant. Arriba llavors, tant per al nadiu com per al visitant, el temps de viure cada dia una nova aventura frec a frec amb la natura.

Pics a tocar dels tres mil metres com el Peguera o el Montseny, i un arxipèlag d’estanys al voltant de l’Estany-Gento, se us ofereixen com a talaia per gaudir de vistes impressionants; els antics pobles us mostraran una arquitectura i un urbanisme mil·lenaris; i les altres activitats o recomanacions que us presentaran els bons coneixedors de la Vall Fosca us ompliran l’esperit – i el rodet de la càmera fotogràfica – d’imatges perdurables i plaents.

No us descuideu però, que si és bo conrear l’esperit no ho és menys de gratificar el paladar. D’entre les especialitats de la cuina pallaresa aquí trobareu un delit especial en els productes del corder, conegut en altres contrades com xai o anyell. Tot fet a la brasa o també dins de la girella – l’embotit tradicional pallarès – com el serveixen al restaurant L’Era del Marxant de La Pobleta de Bellveí, de ben segur que el seu sabor us deixarà petjada i no l’oblidareu fàcilment.

Sigueu benvinguts, doncs, i accepteu aquesta invitació abans no se us faci vella, mentre la Vall Fosca llueix i així resplendent us espera.

ALLOTJAMENTS Apartaments rurals L'Era del Marxant Plaça Portal 25, La Pobleta de Bellveí  Telèfon 973 661 735  www.leradelmarxant.es Refugi Tacita Carretera de Capdella s/n, Central Capdella Telèfon 608 543 984 Jordi | 695 983 654 Anna www.refugitacita.com RESTAURANT Brasseria Restaurant L'Era del Marxant Plaça Portal 25, La Pobleta de Bellveí Telèfon 973 661 735 www.leradelmarxant.es

La terrassa del Restaurant Brasseria de l'Era del Marxant, ens convida a relaxar-nos envoltats d'un entorn idílic.

Era 1

Els apartaments rurals de L'Era del Marxant són el lloc ideal per allotjar-nos a la Vall Fosca.

Era - habitació

Al Restaurant-Brasseria l'Era del Marxant hi podrem degustar els plats típics de la cuina pallaressa.

Restaurant Era

tracking