SEGRE

Ana Rosa Quintana esbronca Rocío Flores, que acaba plorant

Rocío Flores ja està en nòmina.

Rocío Flores ja està en nòmina.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rocío Flores torna a ser protagonista aquesta vegada a 'El programa de AR'. Hores després de l’emissió de 'Supervivientes: Tierra de Nadie', la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores ha rebut una bona esbroncada per la seua actitud durant l’esmentada gala de prime time per part de Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat, i ha acabat enfonsant-se i plorant en directe.

Durant l’emissió de la nit de dimarts a Cuatro, la tertuliana es va queixar dels atacs a Olga Moreno en el reality, per part de Mestre Joao en particular i en els programes de Telecinco en general, el que la va portar a al·ludir a col·laboradors d’altres espais. Després del rampell, en el qual va arribar a qüestionar el regidor pel repartiment d’aplaudiments en les rèpliques que rebia, Carlos Sobera va posar ordre: "En un programa com aquest el que s’espera de tots és opinió. De vegades és una opinió agradable i d’altres no. Però tothom ha d’opinar", va dir. "Per a totes les coses que un vol dir és l’escenari adequat, i aquest no ho és".

Hores més tard, ja més calmada, la jove va donar explicacions i va demanar perdó per la seua actitud. "Em vaig equivocar, no van ser les maneres, em vaig equivocar i quan m’equivoco ho he d’assumir", va continuar dient la filla d’Antonio David, que va voler disculpar-se amb el regidor de 'Tierra de nadie' que "no té la culpa de res".

Sí que va contraatacar contra Joao, a qui va acusar de provocar-la i de fer una campanya contra la seua família "tant fora com dins del programa". Ho va fer durant el seu pas pel club social d'Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat, que van reprovar la seua actitud. "Això són les regles del joc. Has de tenir la pell una mica més gruixuda per encaixar determinats comentaris que et puguin semblar injustos, que no s’ajustin a la realitat o que siguin despectius," va dir el copresentador. Flores es va intentar defensar insistint que s’estava "jutjant" una persona per coses de fora del concurs.

No obstant Ana Rosa va ser més dura: "El que no pots pretendre és que una persona no digui el que vol dir. I ja està. De concursant o no concursant. Ningú no és aliè al que està passant fora, ni tu. Perquè si ho fossis, no t’hauries posat com t’has posat", va dir, qualificant la tertuliana d’"inexperta". "Has d’aprendre que la televisió és un mitjà de comunicació que veuen moltes persones, gent jove, molts nens. Hi ha uns llenguatges i maneres que no s’han d’utilitzar", li va enlletgir|retreure. "Tu no pots censurar que ningú no digui el que li doni la gana. Fins aquí podríem arribar...", va afegir i va recordar que Olga, com a concursant de 'Supervivientes', està exposada a tots els comentaris que es puguin fer sobre ella. I va afegir: "Si hi ha coses a Twitter que et molesten, per què les mires?".

Rocío va acabar entre llàgrimes provant de justificar-se: "Al final aquí em queda una cosa clara. Cada persona ve aquí a fer la seua feina, se’n va a casa i s'oblida de tot. A la que no se li’n va és a mi. Per inexperiència, perquè no sé fer televisió, pel que sigui. La que ho passa malament i queda malament soc jo".

tracking