SEGRE

Es busquen 12 persones per viatjar gratis durant un any

Els participants en el programa s'allotjaran en diferents llocs arreu del món.

Airbnb busca 12 persones per passar un any viatjant gratis pels seus allotjaments

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Inspirant-se en la creixent flexibilitat per treballar des de qualsevol lloc, Airbnb anuncia 'Live Anywhere on Airbnb', una oportunitat per a que 12 persones passin un any sencer vivint en diferents propietats de l'empresa d'allotjaments turístics arreu del planeta sense pagar ni un euro.

L'empresa de lloguer està buscant treballadors i treballadores que parlin anglès, d'esperit creatiu, famílies joves o amb fills que ja hagin volat per formar part del programa durant 12 mesos consecutius: des del juliol del 2021 al juliol del 2022, deu mesos que inclouran viatjar i viure en diferents llocs d'Airbnb arreu del món. Cada persona acceptada en el programa rebrà crèdit per a l'allotjament, ajudes per als desplaçaments, suggeriments i accés a les experiències locals a mesura que viatgi pel món amb els tres acompanyants que vulgui.

A canvi, els participants proporcionaran a l'empresa informes regulars sobre les seves experiències durant el viatge, per ajudar a "informar sobre futures actualitzacions i innovacions de productes de la plataforma".

Segons l'Informe d'Airbnb sobre Viatges i Vida, la proporció d'estades de 28 dies o més en Airbnb va augmentar un 10% en nits reservades a l'comparar 2019 amb el primer trimestre del 2021. El 11% de les persones que van reservar estades de llarga durada en 2021 van declarar portar un estil de vida nòmada, i el 74% dels consumidors enquestats en cinc països van expressar el seu interès en viure en un lloc diferent a el de la seva empresa, un cop finalitzada la pandèmia.

tracking