SEGRE

Tomás Roncero plora en directe per la marxa de Sergio Ramos

El tertulià, en xoc després de l’adeu del capità

Tomás Roncero al ‘Chringuito’.

Tomás Roncero al ‘Chringuito’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sergio Ramos es va del Reial Madrid després de 16 anys a l’equip, deixant tristos molts aficionats, entre ells a Tomás Roncero. El tertulià de 'El Chiringuito' va definir la situació com "el moment més dur en molts mesos".

"S'ha d'estimar sempre els que ens han ajudat a ser més feliços, i Sergio ens ha donat una felicitat eterna des de Lisboa. Crec que hi ha madridistes que això no ho a valoren", va explicar Roncero. "Va ser el gol de l’alliberament, de la reivindicació, de l’ADN del Madrid, de no rendir-se fins l’últim segon" va continuar recordant la final de la Champions del 2014, on Ramos va marcar el gol de la victòria que li va valer al Madrid la desena copa d’Europa.

"Em nego a ser d’aquest grup de madridistes que pensa que és igual que marxi  Ramos", va assenyalar el periodista, que fuig de criticar la decisió del sevillà.

Roncero va acabar dient que Ramos és "una llegenda, però amb lletres grans" i va assegurar: "Jo t'estimaré tota la vida, Sergio. (...) Sempre estaràs al meu cor", va afegir, visiblement emocionat. 

tracking