SEGRE

Aquestes són les noves limitacions de Bizum que han entrat en vigor

Air Europa incorpora Bizum com a mètode de pagament

Air Europa incorpora Bizum com a mètode de pagament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bizum s’ha convertit en una de les formes de pagament més comunes. Ja no necessites portar diners en efectiu, ni fer comptes amb els teus amics. Amb tan sols  un botó de l’aplicació telefònica de la teua entitat bancària pots transferir diners sense saber el número de compte del destinatari i, a més, sense despeses per realitzar la transferència.

Els usuaris més nombrosos (28%) es troben en edats compreses entre els 25 i els 34 anys, seguits pels de 35 a 44 anys, amb el 25%, i els de 18 a 24 anys, amb un 20%. La resta són majors de 45 anys.

No obstant, la plataforma de pagament, en la qual participen 31 bancs, ha anunciat canvis. El 15 de juny van entrar en vigor les noves condicions del servei de l’aplicació. La principal novetat és que limita el nombre de transferències que es poden rebre en un mes, que ha passat de 150 a 60. Les transferències a altres persones continuen sent il·limitades, però únicament podran arribar-te 60 moviments bancaris el mateix mes.

Una altra de les funcions de Bizum és recordar als contactes que et deuen diners i reclamar-los que facin la transacció que ha quedat pendent. A partir d’ara aquestes sol·licituds de diners també seran limitades a 60 al mes.

Aquestes són altres de les limitacions de Bizum:

-El nombre màxim de destinataris a incloure en una sol·licitud, el que es coneix com un enviament múltiple, és de 30 destinataris.

-La durada de l’enviament pendent a un 'no usuari' és de dos dies mentre que la durada de la sol·licitud pendent a un 'no usuari' és d’una setmana.

-L’import mínim de les operacions és de 0,50 euros i el màxim de 1.000 euros.

-L’import d’operacions rebudes per client un dia és de 2.000 euros.

-Temps màxim d’emmagatzemament del contingut addicional en servidors del servei: 30 dies

Aquestes noves limitacions estan orientades a que comerços, empreses i autònoms contractin la versió per a empreses de l’aplicació, que disposa de condicions il·limitades. Ja són més de 8.000 els establiments que permeten cobrar a través d’aquest sistema.

tracking