SEGRE

Continuarà Pilar Rubio a 'El Hormiguero' després de l'adéu de Sergio Ramos al Reial Madrid?

Pilar Rubio, a l’‘OT’ del 2011.

Pilar Rubio, a l’‘OT’ del 2011.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de l’adéu de Sergio Ramos al Reial Madrid, el futur de Pilar Rubio com a col·laboradora de 'El Formiguer' està en l'aire, ja que la marxa del futbolista del país la podria oblgar a abandonar les aparicions en el programa d’Antena 3.

Avui dia es desconeix el futur del futbolista, encara que el més segur és que fitxi per un club estranger. Ell mateix, en roda de premsa, ha deixat clar que la seua carrera “no contempla” la possibilitat de tornar al Sevilla. També ha donat, com és lògic, un 'no' rotund al Barça. A més, ha ressaltat en més d’una ocasió que vagi on vagi i sigui on sigui el seu futur professional sempre anirà de la mà de la seua dona i els seus fills.

"L’important no és el lloc, sinó amb qui. La família sempre hi ha estat: els meus pares, els meus germans, els meus fills i la meua dona. I és igual agafar un AVE que tardi dos hores i mitja, que un que duri una hora i mitja. El viatge és el mateix i l’objectiu, que és estar junts, no canvia. Estar units ha estat una de les meues grans fortaleses i això continua intacte. Serà determinant en la meua vida i la meua felicitat depèn de tots ells”, explicava el futbolista.

Actualment els rumors el situen al Chelsea, el PSG o fins i tot en la Juventus, on coincidiria amb el seu excompany Cristiano Ronaldo. En cas de fitxar per algun d'aquests tres equips, tot sembla indicar que la família es taslladaria a viure a Anglaterra, França o Itàlia. Tanmateix, el lloc de Pilar Rubio a ‘El Hormiguero’ podria no veure’s afectat.

Les col·laboracions de la presentadora en el programa d’Antena 3 són puntuals, la qual cosa li facilitaria compaginar la família amb la carrera professional. D’aquesta manera, la presentadora podria viatjar fins Espanya per desenvolupar els seus compromisos professionals. No seria la primera que ho fa: Sara Carbonero va continuar treballant amb Mediaset mentre Casilas i els seus fills estaven instal·lats a Porto i Edurne continua treballant a ‘Got Talent’ a pesar  que el seu marit viu a Manchester.

tracking