SEGRE

RECONEIXEMENT DISTINCIONS

Felip VI imposa l'Orde del Mèrit Civil a l'empresari de transports lleidatà Albert Esteve Robles

Felip VI imposa l'Orde del Mèrit Civil a l'empresari de transports lleidatà Albert Esteve Robles || Per la seua especial contribució davant de la Covid-19

Moment en què Felip VI va imposar l’Orde del Mèrit Civil a Albert Esteve Robles.

Moment en què Felip VI va imposar l’Orde del Mèrit Civil a Albert Esteve Robles.CASA DE S.M. EL REY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El rei Felip VI va imposar ahir l’Orde del Mèrit Civil a l’empresari de transports lleidatà Albert Esteve Robles, director general d’A.T. Robles, per la seua especial contribució davant de la Covid-19.

El lleidatà va rebre la condecoració al costat d’uns altres 23 “ciutadans exemplars” en reconeixement pel seu esforç i dedicació desinteressada “anteposant el bé comú al propi”. L’acte celebrat al Palau Reial de Madrid va tenir lloc amb motiu del setè aniversari de la proclamació del rei que, com ja va fer el 2015 i el 2019, prova d’expressar “el reconeixement de la Corona als que desenvolupen la seua vida i tasca professional ordinària de manera exemplar i al servei de la societat”.

Albert Esteve va assegurar a aquest diari que “ha estat una gran satisfacció rebre aquesta distinció, extensiva als 300 treballadors d’A.T. Robles, que durant la pandèmia van treballar per sobre de les seues possibilitats. El del transport és un sector que habitualment està a l’ombra, però que s’ha demostrat que és essencial”.

La firma es dedica especialment al transport d’alimentació a supermercats com ara Mercadona. A més, durant la pandèmia van posar la seua flota a disposició del Banc dels Aliments. L’empresari lleidatà també va comentar “la gran sorpresa” que es va endur quan dimecres de la setmana passada els van comunicar que els atorgaven la distinció.

La cerimònia va comptar amb la presència de la reina Letícia; Elionor, princesa d’Astúries, i la infanta Sofia. Es va condecorar setze dones i vuit homes de tot Espanya, amb edats entre els 30 i els 74 anys. De Catalunya també van reconèixer Elena García, caixera en un supermercat a Badalona.

Amb la reina, la princesa i la infanta

Esteve i la seua mare, María José, amb Letícia, la princesa Elionor i la infanta Sofia, després de rebre la condecoració.

Moment en què Felip VI va imposar l’Orde del Mèrit Civil a Albert Esteve Robles.

Moment en què Felip VI va imposar l’Orde del Mèrit Civil a Albert Esteve Robles.CASA DE S.M. EL REY

tracking