SEGRE

ACTIVITATS LLEURE

Un Museu de Lleida familiar

Èxit de participació en la jornada lúdica 'Un món de colors' || Amb dansa, teatre, tallers i DJ musical per als més petits

Un dels tallers artístics per a famílies amb petits, ahir al Museu de Lleida.

Un dels tallers artístics per a famílies amb petits, ahir al Museu de Lleida.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Museu de Lleida va celebrar ahir amb gran èxit de participació una jornada lúdica per acomiadar la primavera i donar la benvinguda a l’estiu titulada Un món de colors, plena d’activitats, des de jocs a dansa, música amb DJ, animació teatral i visites guiades teatralitzades, obertes a tothom però sobretot al públic familiar. De fet, l’aforament, limitat encara per les restriccions de la pandèmia, es va omplir amb reserves amb diversos dies d’antelació.

En horaris de matí i tarda, els participants van poder gaudir, per exemple, d’uns tallers de dansa creativa i expressió corporal a càrrec de la ballarina i pedagoga Marta Casals. D’altra banda, els colors i la creativitat van ser la base dels tallers artístics a càrrec de Rosa Franco. També es preveien dues visites dramatitzades a l’exposició permanent del museu, en les quals Eva Lega es va transformar en la princesa andalusina Maymuna, del segle IX.

A més, la companyia lleidatana El Sidral es va encarregar durant tota la jornada de l’animació teatral en clau d’humor, acompanyant el públic per les diferents activitats previstes, que van culminar a la tarda amb una xocolatada per als més petits.

Un dels tallers artístics per a famílies amb petits, ahir al Museu de Lleida.

Un dels tallers artístics per a famílies amb petits, ahir al Museu de Lleida.GERARD HOYAS

tracking