SEGRE

Aquesta és la casa de Gaudí on es pot dormir per 1 euro

Antoni Gaudí va fer famós el modernisme.

Aquesta és la casa de Gaudí on es pot dormir per 1 euro

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un i dels principals motius que atreu turistes a Barcelona és el modernisme. Les cues|coles per visitar cases modernistes com la Pedrera, la Casa Batlló (obra d’Antoni Gaudí) o l’Amatller (de Puig i Cadafalch) eren, abans de la pandèmia, llargues i constants. El que no era possible, fins ara, era dormir en una d’elles.

La casa Vicens és el primer edifici dissenyat per Gaudí després d’acabar la carrera|cursa d’arquitectura. Va ser un encàrrec de Manel Vicens, un corredor de canvi i bossa|borsa que necessitava una casa d’estiueig en Gràcia. La casa, que es va construir entre 1883 i la 1885 va ser declarada patrimoni de la humanitat juntament amb altres edificis del famós arquitecte.

Durant molt temps va tenir un ús particular fins que el 2014 la banca MoraBanc la va rehabilitar per convertir-la en museu. Airbnb anuncia ara que dos persones podran passar una nit a la històrica casa per només 1 euro.

A més de visitar les quatre plantes de l’edifici i passar-hi la nit, els hostes podran degustar un menú d’estrella Michelin inspirat en Gaudí i dissenyat per l’Escola d’Hostaleria Hofmann.

La reserva s’obre el 12 de juliol, a les 16h, per a una estada|estança única d’una nit, només dos hostes, aquesta tardor. La plataforma adverteix que recollirà la primera sol·licitud de reserva que es rebi i compleixi amb els requisits.

tracking