SEGRE

'El nivell de les dones és més baix per fer humor', segons una emblemàtica sala de monòlegs de Madrid

La còmica Raquel Hervás, ahir a l’espectacle ‘We Bitches’ a la plaça de la Sardana de la Seu Vella.

La còmica Raquel Hervás, ahir a l’espectacle ‘We Bitches’ a la plaça de la Sardana de la Seu Vella.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Chocita del Loro, una de les sales més emblemàtiques de l’escena monologuista de Madrid, té en cartera 25 espectacles però només un està protagonitzat per una còmica. Laura Sánchez Vegas, directora de la sala va ser preguntada per aquest tema en el programa 'Hoy por Hoy' de la cadena SER, i la seua resposta va encendre encara més  la polèmica: "Molt de l’humor que fan les dones és victimista o molt feminista. Laura Sánchez Vegas ha explicat que el públic que va "no sol comprar" espectacles de dones: "Intentem que hi hagi dones però és complicat perquè l’humor és diferent".

Aquestes desafortunades declaracions s’han fet virals després que la còmica Pilar de Francisco les rescatés. Molts usuaris de Twitter han expressat el seu rebuig, tot i que alguns hi estan d'acord i repten a dir 25 noms de dones monologuistes.

Un dels humoristes en cartellera a La Chocita, Jaime Caravaca va abandonar l’endemà el seu espectacle. "No penso combregar amb aquesta ideologia a l’hora de programar comèdia" va afirmar a les seues xarxes socials.

tracking