SEGRE

CERTAMEN ARTS ESCÈNIQUES

El Festival Circ Picat tindrà 13 companyies amb 17 espectacles

Es farà a Alpicat de l'1 al 4 de juliol i la majoria de propostes són gratuïtes

La presentació del Circ Picat d’Alpicat, ahir a la Diputació.

La presentació del Circ Picat d’Alpicat, ahir a la Diputació.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alpicat escalfa motors per a la vuitena edició del Festival Circ Picat. L’ajuntament d’aquesta localitat va presentar ahir el programa d’activitats, que començarà el pròxim 1 de juliol amb l’espectacle Bye bye, confetti de la companyia La Baldufa (20.30 hores), i abaixarà el teló el dia 4 del mateix mes de la mà de Tresperté i el seu xou Oopart.

En total, hi participaran tretze companyies que oferiran disset representacions en els diferents espais habilitats per a les actuacions: la zona de la pista, el parc, l’institut i La Unió. L’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, va explicar en l’acte de presentació a la diputació de Lleida que “és bo que per fi puguem atansar-nos a la normalitat” i es va referir al festival d’arts escèniques com “una oportunitat per atansar públic i artistes després d’una època molt dura en la qual el sector ha hagut de reinventar-se”.

La majoria de propostes són gratuïtes excepte les que se celebren a La Unió, amb un preu de 3 euros

Per la seua part, la regidora de Cultura, Mireia Perna, va valorar positivament la trajectòria del Circ Picat i va assegurar que “cal continuar treballant perquè Alpicat sigui, durant aquests quatre dies, l’epicentre del circ a la demarcació de Lleida”.

El Sidral, Vaivén Circo, Farrés Brothers, Mago Lynch, Cactusoup, Tres Som Dos, Trocos Lucos i Pakipaya són només algunes de les companyies de teatre que de l’1 al 4 de juliol delectaran petits i grans amb les seues diferents actuacions. I és que, segons van destacar els organitzadors, “la majoria d’espectacles estan pensats per a tots els públics, excepte en els que es recomana per a nens a partir de 7 anys.

Les propostes que se celebraran a la nit, les úniques per a les quals encara queden entrades, estan dirigides al públic adult”. Els interessats poden adquirir les entrades a través de la pàgina www.alpicat.cat.A excepció dels espectacles Esencial de Vaivén Circo (2 de juliol), Tripula de Farrés Brothers (3 de juliol i 4 de juliol), Suspensión de Nueveuno (3 de juliol) i Oopart de Tresperté (4 de juliol), que se celebraran a La Unió i tenen un preu de 3 euros, la resta de propostes són gratuïtes.

tracking